Bond filminde de kullanılmıştı... Türkiye’nin en büyük yatı 'Regina' 8.85 Milyon Euro’ya satıldı

Bond filminde de kullanılmıştı... Türkiye’nin en büyük yatı Regina 8.85 Milyon Euro’ya satıldı
expand
KAYNAKReha Erus / CNN TÜRK

James Bond’un 'Skyfall' filminde yelken açan Türkiye’nin en lüks schooner hi-tech yatı 'Regina' 8.85 Milyon Euro’ya satıldı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

İtalyan 'La Stampa' gazetesinin haberine göre 2012 yılında çevrilen James Bond filmi Skyfall'da kullanılan, 56 metre boyundaki Bodrum Med Pruva Yatching tarafından Ayberk Apaydın tasarımıyla inşa edilen 'Regina', Engel&Völkers Yatching firmasının aracılığı ile ismi açıklanmayan bir şirkete  satıldı.

Doğukan Boyaç’ın sahibi olduğu Regina, bir bölümü Türkiye’de çevrilen Bond filmi 'Skyfall' filminde James Bond rolünü üstlenen Daniel Craig ve Severine’i canlandıran Benerice Marlohe’ye 'Chimera' adıyla ev sahipliği yapmıştı.

Bond filminde de kullanılmıştı... Türkiye’nin en büyük yatı Regina 8.85 Milyon Euro’ya satıldı

Yönetmen Sam Mendes 'Regina' yatını çekimler için ısrarla istemişti. 6 kamaralı lüks yat Ege kıyılarında haftalık 120 bin Euro’ya kiralanıyordu.

La Stampa gazetesi ilk kez 2017 yılında satışa çıkartılan 'Regina'nın yeni sahibinin adının öğrenilemediğini yazdı.   

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow