Bond filminde de kullanılmıştı... Türkiye’nin en büyük yatı 'Regina' 8.85 Milyon Euro’ya satıldı

James Bond’un 'Skyfall' filminde yelken açan Türkiye’nin en lüks schooner hi-tech yatı 'Regina' 8.85 Milyon Euro’ya satıldı.
İtalyan 'La Stampa' gazetesinin haberine göre 2012 yılında çevrilen James Bond filmi Skyfall'da kullanılan, 56 metre boyundaki Bodrum Med Pruva Yatching tarafından Ayberk Apaydın tasarımıyla inşa edilen 'Regina', Engel&Völkers Yatching firmasının aracılığı ile ismi açıklanmayan bir şirkete satıldı.
Doğukan Boyaç’ın sahibi olduğu Regina, bir bölümü Türkiye’de çevrilen Bond filmi 'Skyfall' filminde James Bond rolünü üstlenen Daniel Craig ve Severine’i canlandıran Benerice Marlohe’ye 'Chimera' adıyla ev sahipliği yapmıştı.
Yönetmen Sam Mendes 'Regina' yatını çekimler için ısrarla istemişti. 6 kamaralı lüks yat Ege kıyılarında haftalık 120 bin Euro’ya kiralanıyordu.
La Stampa gazetesi ilk kez 2017 yılında satışa çıkartılan 'Regina'nın yeni sahibinin adının öğrenilemediğini yazdı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İran’da Mossad ajanı avı! Vatandaşlara ‘ihbar’ çağrısı: Gece güneş gözlüğü takanlar, kapalı perdeler…
ABD donanmasının göz bebeği: USS Nimitz! Orta Doğu yolundaki yüzen nükleer gücün özellikleri neler?
İran: Önümüzdeki saatlerde Israil'e saldırılar yoğunlaşacak
İran-İsrail geriliminde Moskova'dan yeni öneri: "İran'ın uranyumu Rusya’ya taşınabilir"
G7'den neden erken ayrıldı? Trump, "Macron reklam peşinde" diyerek yalanladı: Sebebi çok daha büyük bir şey!