"Bosna ve Sırbistan'ı vuran selin sorumlusu Conchita Wurst"

Bosna ve Sırbistanı vuran selin sorumlusu Conchita Wurst
expand

Sırbistan'da kilise, Sırbistan ve Bosna Hersek'te meydana gelen sel felaketinden Eurovision'u kazanan ve sakallarıyla dikkat çeken şarkıcı Conchita Wurst'ü sorumlu tuttu.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Sırbistan ve Bosna Hersek'i vuran sel felaketinde 50'den fazla kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi evsiz kaldı.

Buna bir sorumlu arayan Sırbistan'da Kilise yetkilileri yaptıkları açıklamalarla gündem yarattı.

E.Novine.com'da yer alan ve İngiliz basınına da konu olan haberde kilise yetkilileri felakete "ilahi bir ceza" olarak nitelendirirken sebep olarak da Conchita'nın zaferini gösterdi.

Açıklamada "Bu sel bir rastlantı değil aksine bir uyarı" denilirken Allah'ın yağmurlarını insanları uyarmak için gönderdiği söylendi.

Sırbistan ve Karadağ'ın yanı sıra Rusyalı Ortodoks liderler de Conchita'nın zaferine gönderme yaptı.

Sakalsız Conchita

Ünlüler Conchita gibi sakal bırakırsa

Eurovision'u Conchita kazandı

Bosna ve Sırbistanı vuran selin sorumlusu Conchita Wurst

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow