Brezilyalı ödüllü sunucu helikopter kazasında öldü

Brezilya'da ödüllü haber sunucusu helikopter kazasında yaşamını yitirdi.
TV Band kanalı, televizyonun gece haberlerinin yanı sıra bir radyo programının sunuculuğunu yapan 66 yaşındaki Ricardo Boechat'ın, Campinas kentinden dönüşte bindiği helikopterin, Sao Paulo'da işlek bir otobanda kamyonun üzerine düştüğünü duyurdu.
Polis, yolsuzlukla ilgili haberleriyle Brezilya'nın en prestijli gazetecilik ödüllerinden 3'ünün sahibi olan Boechat'ın ve helikopterin pilotunun kazada yaşamlarını yitirdiğini, kamyon sürücüsünün yaralandığını açıkladı.
Eski devlet başkanından taziye mesajı
IstoE dergisinde köşe yazan, televizyonda sıklıkla devlet başkanı adayları arasındaki münazaraları yöneten Boechat'ın ölümü ülkede büyük üzüntüyle karşılandı. Vatandaşlar ve meslektaşları, sosyal medyada duygularını getiren mesajlar paylaştı. Boechat'ın sıkça eleştirdiği Brezilya'nın aşırı sağcı Devlet Başkanı Jair Bolsonaro da sunucunun ölümü üzerine Twitter hesabından taziye mesajı yayınladı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
'Sığınak avcısı' bomba gündemde: İran'ın 'nükleer kalbi' Fordo'yu yıkabilecek güçte mi?
İsrail’de gündeme bomba gibi düşen Trump pankartı: Bay Başkan işi bitir
İran-İsrail çatışmalarına dair kim, ne dedi?
İran füzelerinin vurduğu İsrail'den görüntüler
Endonezya'da alarm! Lewotobi Laki-Laki Yanardağı patladı: Uçak seferleri iptal