Bu formayla zebra avına gidince öldü
Son Güncelleme

Safari'de gerçekleşen ilginç olaylardan biri de Newcastle United taraftarı bir İngilizin başına geldi. Takımının siyah beyaz çizgili formasını giyen taraftar, bir zebra tarafından öldürüldü.
Reklam
Reklam
38 yaşındaki İngiliz John Kearsley'in, üzerinde siyah- beyaz çizgili Newcastle United forması bulunuyordu. Taraftar, eşi ile birlikte 10. evlilik yıldönümlerini kutlamak için Tanzanya'ya gitmişti. Burada safariye çıkan John Kearsley araçlarına 100 metre uzaklıkta bulunan bir erkek zebranın saldırısına uğradı.
John Kearsley'nin otopsi raporunda "uyuşturucu maddeye rastlandığı" iddia edilirken, Newcastle taraftarının sürekli olarak sarhoş olduğu belirtildi.
Benzer bir olay 2009 yılında yine Newcastle forması giyen bir Lngiliz turistin daha başına gelmiş ve o taraftar da bir zebra tarafından öldürülmüştü.
