Cumhurbaşkanlığı yakınına iki roket düştü

Cumhurbaşkanlığı yakınına iki roket düştü
expand

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın bulunduğu bölgeye iki roket düştü. Saldırıda can kaybı olmadığı belirtildi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Lübnan'ın devlet haber ajansına göre, roketler Savunma Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın bulunduğu Fayadiye bölgesine atıldı. Roketlerden birinin Cumhurbaşkanlğı Sarayının girişinin yalnızca birkaç metre uzağına düştüğü belirtildi. Diğer roket ise bir evin bahçesine düştü ve maddi hasara yol açtı.

Saldırının, Lübnan Cumhurbaşkanı Michel Süleyman'ın Hizbullah'ın Suriye'deki savaşa müdahil olmasını eleştiren açıklamasıyla aynı gün olması dikkat çekti.

Lübnan'da Suriye konusunda derin görüş ayrılıkları var. Son aylarda Beyrut'un güneyi de roket saldırılarının hedefi oluyor.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow