hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Damada büyük şok! 1 yıllık sevgilisiyle evlendi, erkek olduğunu öğrendi!

    Damada büyük şok 1 yıllık sevgilisiyle evlendi, erkek olduğunu öğrendi
    expand

    Endonezya'da yaşayan 26 yaşındaki A.K., evlendiği eşinin aslında kendisini dolandırmak için kadın kılığına giren bir adam olduğunu düğünden kısa bir süre sonra öğrendi. South China Morning Post'un haberine göre, A.K. bir yıldan uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşıyla Nisan ayında evlendi; ancak sadece iki hafta sonra gelininin aslında bir erkek olduğunu öğrendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçen yıl Instagram üzerinden Adinda Kanza adıyla tanıştığı kişiyle ilişkisini ilerleten A.K., yüz yüze buluşmalarında Kanza'nın sürekli peçe takması nedeniyle gerçek kimliğini fark edemedi. Kanza, A.K.'ye dindar bir Müslüman olduğunu ve ailesinin hayatta olmadığını söylemişti.

    ÇEYİZ OLARAK 5 GRAM ALTIN

    Çift, 12 Nisan'da A.K.'nin evinde küçük bir törenle evlendi ve Kanza çeyiz olarak beş gram altın getirdi. Ancak evliliklerinin ilk günlerinden itibaren Kanza'nın davranışları A.K.'nin şüphelenmesine neden oldu. Müslüman geleneklerine göre evde peçesini çıkarması gereken Kanza, bunu yapmıyor ve çeşitli bahanelerle yakınlaşmaktan kaçınıyordu.

    Damada büyük şok 1 yıllık sevgilisiyle evlendi, erkek olduğunu öğrendi

    AİLESİYLE TANIŞINCA HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şüphelerini gidermek için araştırma yapan A.K., Kanza'nın ailesinin yaşadığı adresi buldu. Aileyi ziyaret ettiğinde, Kanza'nın anne ve babasıyla karşılaştı ve büyük bir şok yaşadı. Kanza'nın ailesi, oğullarının uzun süredir kadın kılığında yaşadığını ve A.K. ile bu kimlikle evlendiğini açıkladı.

    HAPİS CEZASI ALABİLİR

    Yerel basına göre, E.S.H. olarak tanımlanan bu kişi, 2020'den beri kadın kılığında yaşamakta ve ailesinin mal varlığını çalmak amacıyla bu kimliği kullanmaktadır. Polis tarafından dolandırıcılık suçlamasıyla gözaltına alınan E.S.H., suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalabilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow