David di Donatello’da Deniz Göktürk Kobanbay damgası

Ferzan Özpetek’in “Napoli Velata” filmi için İvana Garguillo ile birlikte “En iyi Sahne Tasarımı” ödülünü aldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
11 Dalda aday gösterilen “Napoli Vellata“ ya diğer ödül “Görüntü Yönetmeni” dalında Gianfilippo Corticella’dan geldi.
İtalya’nın Oscar’ları olarak bilinen 62. “David Di Donatello” sinema ödülleri dün dağıtıldı ve Ferzan Özpetek’in son filmi “Napoli Velata”nın sahne tasarımcısı Deniz Göktürk Kobanmay İvana Garguillo birlikte ”En İyi Sahne Tasarımı” ödülüne layık görüldü.11 dalda aday gösterilen “Napoli Velata”ya diğer ödül “ En İyi Görüntü Yönetmeni” dalında Gianfilippo Corticella’dan geldi.
15 dalda aday gösterilen “Amore e Malavita” filmi toplam 5 ödül kazanırken, ünlü Amerikalı yönetmen Steven Spielberg, Diane Keaton ve Stefania Sandrelli’ye özel “David di Donatello” ödülü verildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Almanya’da Friedrich Merz’e şok! 328 sandalyeli koalisyondan 310 oy çıktı: İlk turda başbakan seçilemedi…
Venüs’e Ulaşamadı, Dünya’ya Düşecek! ‘Kosmos 482’ Kontrolsüz Şekilde Yaklaşıyor… Tahminler Belli Oldu: Türkiye de Risk Altında!
Parti için katliam yapıyorlar! İsrail askerlerinden aşağılık eylem
Altın Nasıl Oluşur? Bilim İnsanları Yeni İpucu Buldu: Tüm Gözler Bu Patlamada! Bir Çay Kaşığı 1 Milyar Tona Eşit…
Almanya'da yeni kabine belli oldu... İsimler netleşti: 8'i kadın 17 bakan!