DEAŞ'ın İngiliz celladları YPG'nin elinde

DEAŞ’ın İngiltere kökenli olduğu tahmin edilen ve çok sayıda Batılı esiri idam eden dört celladından hayatta kalan son ikisinin YPG tarafından yakalandığı belirtildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sputnik'in New York Times gazetesine dayandırdığı haberinde, DEAŞ'ın İngiliz aksanlı dört celladından hayatta kalan son ikisi Alexanda Kotey ve El Shafee Elsheikh'in YPG tarafından yakalandığı ifade edildi.
Yakalanan Alexanda Kotey ve El Shafee Elsheikh, İngiliz aksanları nedeniyle ‘Beatles' olarak bilinen dört kişilik grubun üyeleri.
Grubun lideri Cihatçı John olarak bilinen Muhammed Emwazi, 2015 yılında Suriye'de öldürülmüştü. Dördüncü üye Ein Leslie Davis de Türkiye'de yakalanmıştı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Grup, İngiliz basınının 'Cihatçı John' lakabını taktığı Emwazi'nin ABD'li gazeteci James Foley'i infaz etmesiyle ün kazanmıştı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İsrail dün saldırı düzenlemişti, İran bugün duyurdu: Evin Hapishanesi'ndeki mahkumlar başka cezaevlerine nakledildi
Nükleer Tesis Saldırısındaki Tehlikeye Dikkat Çekti: “En Büyük Korkum Toksik Risk!”
SON DAKİKA... Trump'ı savaşa kim sürükledi? İsrail gazetesinden ezber bozan analiz: İsim isim listeledi...
İRAN İSRAİL ATEŞKES ŞARTLARI: Ateşkes başladı mı? Son dakika İran İsrail haberleri!
Savaşın bir başka yüzü: Bir füze de kriptoya