hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dexter efsanesi, Original Sin ile devam edecek!

    Dexter efsanesi, Original Sin ile devam edecek
    expand

    Küresel çapta büyük izleyici kitlesine sahip olan Dexter dizisi, Original Sin ile ekranlara geri dönüyor. Dexter: New Blood'ın aksine, Original Sin günümüze değil geçmişe, her şeyin başladığı yere odaklanıyor. Yaklaşan ön bölüm hakkında pek çok ayrıntıyı bilmek için henüz çok erken, ancak ilk kadro duyuruları ortaya çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni bir Dexter dizisi yapım aşamasında...

    10 bölümden oluşacak olan "Dexter: Original Sin", orijinal dizideki olayların 15 yıl öncesini konu alıyor. Öldürme dürtüsüyle baş etmeyi ve onu kontrol etmeyi öğrenen genç Dexter Morgan'la tanışacağız.

    Dexter: Original Sin, Dexter Morgan'ın Miami Metro Polis Departmanı'ndaki ilk günlerine ve seri katile dönüşümüne odaklanan bir ön bölüm serisi.

    1991 yılında geçen yeni dizi, Dexter'ın üniversiteden mezun olup stajyer olarak polis gücüne katılmasıyla başlayacak ve babası Harry (orijinalinde James Rema tarafından canlandırılmıştı) sahneye çıkacak.

    Yeni seride Michael C Hall ve Jennifer Carpenter'ın oyuncu kadrosunda yer almayacakları konuşuluyor. Ancak genç Dexter’ın kafa sesinin Michael C Hall tarafından seslendirilebileceği iddiası  gündemde.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow