Eagles of Death Metal ilk defa Paris saldırısını anlattı

Eagles of Death Metal ilk defa Paris saldırısını anlattı
expand
KAYNAK DHA

Fransa'nın başkenti Paris'te saldırı sırasında sahnede olan Eagles of Death Metal grubunun elemanları olaydan sonra ilk defa basına açıklama yaptılar.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Konser Salonu'nda girip seyircilerin üzerine ateş edildiğini gördüklerinde localarına gizlenen grup elemanları birçok seyircinin de buraya sığındıklarını söylediler.

Grubun şarkıcı ve gitaristi Jesse Hugues, "Bazı insanlar ölü taklidi yaparak kurtulmaya çalışıyorlardı. Ölü sayısının fazla olmasının bir diğer sebebi ise insanların birbirlerini korumak isteme duygusuydu. İnsanlar yerde yatanları korumak için vücutlarını onları siper ediyorlardı. Bir çocuk benim deri ceketimin arkasına saklanarak kurtuldu" dedi.

Grubun müzisyenleri olaydan sağ kurtulurken, konser ekibinden olan satış sorumlusu Nick Alexander hayatını kaybedenlerin arasında.
Brüksel'de "terör tehdidi" nedeniyle hayat durdu
Olaydan sonra grup Avrupa'daki tüm konserlerini iptal ederek Amerika'ya geri döndü.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow