Eski porno yıldızından Google'a 79 milyon euroluk dava

Bir aygır ile seks yaptığı görüntüsünü yayınladığı gerekçesiyle eski porno yıldızı Cicciolina, Google'a 79 milyon euroluk manevi tazminat davası açtı. Asıl adı İlona Staller olan eski porno yıldızı Cicciolina, Google'daki görüntüler için "Göz yanıltıcı görüntüyü gerçek diye milyonlarca seyirciye yutturuyorlar" dedi.
Eski porno yıldızı Cicciolina, Google'a 70 milyon euroluk manevi tazminat davası açarken 9 milyon euro da mahkeme masrafları için istedi. Asıl adı İlona Staller olan Macar asıllı eski porno yıldızı bir dönemde İtalyan Parlamentosunda miletvekilliği yapmıştı.
"FQ Magazine" dergisine konuşan Cicciolina 80'lı yıllarda çevirdiği "Cicciolina Number1 "adlı porno filminde kullanılan aygır ile seks sahnesini şöyle anlattı. Yönetmen Riccardo Schicchi çekimlerde bir göz yanıltması yaptı. Ben faytonda oturuyorum. Aygırın yanında bir başka kadın bulunuyor. Kısacası yetiştinlerin rahatlıkla anlayabileceği bir hileli görüntü. Ama Google bunu sevien benmişim gibi lanse ediyor. Bu bir iğrençlik, utanmazlık. Sonsuz kabuslar geçiriyorum. Suçluların cezasız kalmaması gerek. Kaç kere avukatım Luca Di Carlo" o görüntüleri savunan kanıtlı bilgileri aktardı ama nafile."
Cicciolina tazminatı alacağına inandığını belirterek "Ben bir hayvanrseverim. Zoofili'den nefret ediyorum. Böyle bir sevişme sahnesini nasıl yapabilirim?" dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İSRAİL’DE ORMAN YANGINI: İsrail orman yangınında son durum ne, söndürüldü mü?
ABD ve Ukrayna arasında imzalar atıldı: Kritik anlaşma hakkında neler biliniyor?
Trump, Musk'ın yönetimde istediği kadar kalabileceğini söyledi
İsrail yanıyor! "Ülke tarihinin en büyük yangını"
Almanya’da ‘casus’ şoku! Hedefte Alman savunma şirketi mi vardı?