Filistin Dışişleri, Urif’teki camiye yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

Filistin Dışişleri Bakanlığı, 21 Haziran’da Urif kentinde İsrailli yerleşimciler tarafından bir camiye yapılan saldırının güvenlik kamerası görüntülerini paylaştı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Filistin Dışişleri Bakanlığı, bir grup Yahudi yerleşimcinin 21 Haziran'da İsrail işgali altındaki Filistin topraklarında yer alan Urif şehrindeki bir camiye girerek Kuran-ı Kerim’e yönelik gerçekleştirdikleri saldırının, güvenlik kamerası görüntülerini paylaştı.
Birleşmiş Milletler (BM) Ortadoğu Barış Süreci Özel Koordinatörü Tor Wennesland, dün açıklama yaparak İsrailli ‘kanunsuz’ yerleşimcilerin genel olarak Filistinlilerin mülklerine yaptığı saldırıları şiddetle kınadığını belirtti. Özel Koordinatör Wennesland “İşgalci Güç olarak İsrail, sivil halkın tüm şiddet eylemlerine karşı korunmasını ve faillerin hesap vermesini sağlamalıdır” ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Çözülmeyi Bekleyen Sır: Uzayın Derinliklerinde Gizemli Patlamalar! Bilim İnsanlarını Şaşırttı...
ABD'de serbest bırakılan Rümeysa Öztürk, Massachusetts eyaletine döndü: Komşuları evinin önünü çiçeklerle donattı...
Orta Doğu turu öncesi dikkat çeken iddialar: Trump Filistin’i mi tanıyacak?
Papa Leo'nun şifreleri: Kırmızı yelek mesaj mı?
SON DAKİKA... Gerilim had safhada! Hindistan 3 havalimanını vurdu: Pakistan füzelerle karşılık verdi