Cannes’da ikinci gün: Şıklık yarışında kurallar değişti… Tom Cruise yeniden kırmızı halıda!
Fransız Rivierası’nın incisi Cannes’da, Palais des Festivals’in ikonik merdivenleri bir kez daha kırmızı halıyla buluştu. 78. Cannes Film Festivali, dünya sinemasının en prestijli buluşması olmasının yanı sıra, modanın da en ihtişamlı sahnelerinden biri olarak dikkat çekiyor. On iki gün boyunca oyuncular, yönetmenler, yapımcılar ve influencer’lar sadece filmlerini tanıtmak için değil, tarzlarını konuşturmak için de bu kırmızı halıda boy gösterecek. Bu yıl ise festival başlamadan saatler önce yapılan kural değişikliği, moda cephesinde adeta küçük bir deprem etkisi yarattı.
Haberin Devamı
/

Fransız Rivierası’nın parıltılı kıyısında, Cannes Film Festivali bir kez daha perdelerini araladı. Palais des Festivals’in ikonik merdivenlerine serilen kırmızı halı, 78. yılında da yıldızlarla dolup taşıyor. Festival, yalnızca sinemanın zirveye çıktığı bir platform değil; aynı zamanda moda dünyasının da nefesini tuttuğu görüntülere sahne oluyor.
/

Bu yıl, festival henüz başlamadan moda cephesinde kartlar yeniden dağıtıldı. Açılışa saatler kala açıklanan yeni kıyafet yönetmeliği, kırmızı halı kurallarına güncelleme getirdi.
Haberin Devamı
/

Yeni düzenlemeyle birlikte çıplaklık yasaklandı. Bununla da sınırlı kalmayan yeni kurallar, “aşırı hacimli kıyafetleri” ve uzun kuyruklu elbiseleri de yasakladı. Gerekçe ise: Trafik akışını engellememek.
/

Kurallara uyan isimlerden biri Halle Berry oldu. Ünlü oyuncu, Gaurav Gupta imzalı bir elbise giymeyi planladığını ama kuyruğu çok uzun olduğu için başka bir kıyafet tercih ettiğini belirterek, “Kuralları çiğnemeyeceğim,” dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Cannes'da ilk günün öne çıkan isimlerinden biri de Bella Hadid oldu. Yeni bal sarısı saçları ve dar kesim Saint Laurent elbisesiyle tüm bakışları üzerine çekti.
/

Bugün ise Tom Cruise en dikkat çeken yıldızlardan oldu. Tom Cruise, üç yıl önce 'Top Gun: Maverick'in galası için gittiği Cannes Film Festivali'ne, bu kez 'Görevimiz Tehlike - Son Hesaplaşma' için katıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

İşte ikinci gün kırmızı halıdan kareler...
/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı