"Gazze’de vahşete devam" mesajı... İsrail Savunma Bakanı Gallant: "Durmayacağız"

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, bugün başlayan ve 4 gün sürecek olan geçici ateşkesin sadece ‘kısa bir ara’ olarak olduğunu vurguladı ve "Hedeflerimize ulaşana kadar durmayacağız" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant dört günlük ateşkesin yalnızca "kısa bir duraklama" olduğunu vurguladı ve bu sürecin ardından faaliyetlerine 'tam askeri güç' ile devam edeceklerini söyledi.
Gallant'ın ofisinden yapılan açıklamaya göre İsrailli bakan bu açıklamayı İtalyan mevkidaşı ile görüşmesinde yaptı.
Gallant, "Kısa bir duraklama olacak ve ardından tam askeri güçle çalışmaya devam edeceğiz. dedi.
Al Jazeera’da yer alan habere göre İsrailli bakan ayrıca, "Hedeflerimize ulaşana kadar durmayacağız” ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Kritik temas öncesi Trump’tan Çin’e tarife mesajı: İndirim sinyali geldi, rakam açıkladı!
Rusya Zafer Günü’nü kutluyor: Kızıl Meydan'da gövde gösterisi! Putin, Kuzey Koreli askerleri selamladı...
Beyaz Saray'da yankılanan soru: First Lady nerede?
Altından Daha Değerli: Çin Getirdi, İngiltere'ye Gönderildi! Yarım Asır Sonra 'Bir İlk' Olma Özelliği Taşıyor...
Yeni Papa belli oldu: İsim tercihi ‘tesadüf değil’…