Hamas: İsrail'in serbest bıraktığı esirler, işkence mağduru olarak sıkıntı çekiyor

Hamas ile İsrail arasında varılan ateşkes ve esir takasının beşinci turunda serbest bırakılan Filistinli esirlerden Gazze'ye gelenlerin, hapisteyken gördükleri işkence sebebiyle sıkıntı çektikleri belirtildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Hamas'a bağlı Esirler Medya Ofisi yaptığı yazılı açıklamada, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Avrupa Hastanesine ulaşan esirlerin hapiste gördükleri işkencelerden sıkıntı çektikleri ve bu konuda acil tıbbi müdahaleye alındıkları ifade edildi.
Refah kentinin doğusundaki Kerem Ebu Salim Kapısı'ndan Gazze'ye onlarca Filistinli esirin Uluslararası Kızılhaç Komitesi tarafından getirildiği belirtiliyor.
Gelen esirler Han Yunus kentindeki Avrupa Hastanesine sevk edildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ABD'yi şoke eden olay! Trump yönetimi, savaş planını 'yanlışlıkla' gazeteciye gönderdi...
Gökyüzünde bir anda spiral belirdi! İstanbul ve Diyarbakır'da görülen Spiral nedir?
ABD ve Rusya heyetleri, Suudi Arabistan'da masaya oturdu: Masadaki 3 önemli başlık arasında 'Karadeniz' var...
Şok Edici Keşif! Piramitlerin Binlerce Yıllık Sırrı Ortaya Çıktı: Metrelerce Derinlikte Bulundu…
Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanması dış basında nasıl yankılandı?