Irak'ta 3 ABD vatandaşı kaçırıldı!

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, Irak'ın başkenti Bağdat'ta kaçırılan 3 ABD vatandaşının kurtarılması için Iraklı yetkililerle ortak çalıştıklarını ifade etti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
El-Arabiya televizyonu, Bağdat’ta üç ABD vatandaşının bugün silahlıkişiler tarafından kaçırıldığını duyurmuştu. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kirby de yaptığı açıklamada, medyadaki bu kaçırılma haberlerinin farkında olduklarını kaydetti.
Yurt dışındaki ABD vatandaşlarının güvenliğinin kendileri için en önemli önceliklerden olduğunu belirten Kirby, “Iraklı yetkililerle bu bireylerin yerinin tespit edilmesi ve kurtarılması için tam bir işbirliği içinde çalışıyoruz” ifadesini kullandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ABD'nin amacı İran'da rejim değişikliği mi? Tahran'a mesaj gönderildi
Çin Medyasında Böyle Yankılandı: ABD, Irak’ta Yaptığı Hatanın Aynısını İran’da Tekrarlıyor!
Guterres’ten İsrail-İran gerilimi uyarısı: “Bölge uçurumun kenarında, çatışma kontrolden çıkabilir”
İran halkından İsrail’e öfke protestosu: Tahran’daki meydanlara akın edildi!
İran füzeleri yağarken, İsrail'de öfke yaratan açıklama: Netanyahu'nun ödediği 'ağır bedel' oğlunun düğününü ertelemekmiş