Irak'ta intihar saldırısı

Irak'ın batısında bir kafeye düzenlenen gelen intihar saldırısında 7 kişi öldü
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Irak'ın batısındaki Enbar vilayetine bağlı Hit ilçesinde bulunan bir kafeye düzenlenen intihar saldırısında 7 sivilin öldüğü, 8 sivilin yaralandığı bildirildi.
Hit Yerel Konsey Başkanı Muhammed el-Muhammedi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Hit ilçesinde genellikle entellektüeller ve gençlerin gittiği bir kafeye gelen intihar eylemcisi üzerindeki bombayı infilak ettirdi. Saldırıda 7 sivil öldü, 8 sivil yaralandı." dedi.
Saldırının ardından güvenlik güçlerinin ilçede geçici süreyle "sakağa çıkma yasağı" getirdiğini aktaran Muhammedi, ölü ve yaralıların ise çevredeki hastanelere nakledildiğini söyledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bill Gates, Elon Musk’ı “çocukları öldürmekle” suçladı! Vakıf 2045’te kapılarını kapatıyor: Tüm servetini bağışlayacak!
Hindistan-Pakistan çatışmalarının tırmanmasının ardından Modi’den ilk mesaj! Kritik toplantıda konuştu...
200 Kez Yılanlar Tarafından Isırıldı, Kanı İncelendiğinde ‘Benzersiz’ Sonuç Çıktı! Tim Friede: "Bu Bir Yaşam Tarzı Haline Geldi “
Trump, Hindistan-Pakistan Krizinde Neden Harekete Geçmiyor? Dikkat Çeken Analiz..
En uzunu 1006 gün sürdü, kardinaller kapandı: Papalık seçimiyle ilgili 10 şaşırtıcı gerçek!