İran Cumhurbaşkanı Reisi'den tehdit gibi sözler: Bu durum herkesi harekete geçmeye zorlayabilir

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, İsrail'le Filistin savaşına ilişkin sert sözlerle gözdağı verdi. Reisi, “Siyonist rejimin suçları kırmızı çizgileri aştı ve bu durum herkesi harekete geçmeye zorlayabilir” diye konuştu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Gazze'ye yönelik saldırılarını topyekün operasyonlara çeviren israil'e tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarakİran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, gerçekleşen operasyon sonrası İsrail’e ve ABD’ye yönelik açıklamalarda bulundu. Reisi, “Siyonist rejimin suçları kırmızı çizgileri aştı ve bu durum herkesi harekete geçmeye zorlayabilir” diyerek gözdağı verdi.
"ABD NET BİR YANIT ALDI"
ABD’nin İran’dan İsrail-Filistin çatışmaları konusunda hiçbir şey yapmamasını istediğini fakat ABD’nin İsrail'e destek vermeye devam ettiğini ifade eden Reisi, “ABD, Direniş Ekseni'ne mesajlar gönderdi ancak savaş alanında net bir yanıt aldı” dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Vatikan'da papa seçimi başlıyor: En güçlü aday kim?
Pakistan sokaklarda, Hindistan tatbikatta: "Ateşle oynuyor"
Keşmir sorunu nedir? Hindistan ve Pakistan arasındaki en gerilimli fay hattı: 5 soru 5 yanıt...
Sindoor Operasyonu: Hindistan neden bu ismi seçti? İşte sebebi...
"Bu savaş Hindistan-Pakistan savaşı değil! Örtülü ABD-Çin savaşı"