İran: "Türkiye Batı'nın kuklası"

İran Meclis Dışişleri Komisyonu Başkanı Vahid Ahmedi Türkiye'yi Batı'nın bölgedeki kuklası olmakla suçladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İran Devlet Televizyonu Press TV'nin haberine göre Ahmedi, "Türkiye, Katar ve Suudi Arabistan gibi ülkeler Suriye'ye açıkça müdahale ederek Batı'nın bölgedeki kuklaları haline gelmişlerdir" dedi.
Ülkesinin Suriye'deki rejimi desteklemeye devam edeceğini söyleyen Ahmedi, "Çünkü Suriye bölgede bizim müttefikimizdir ve her zaman Siyonist rejime karşı direniş cephesini koruyan ülkelerden biri olmuştur" diye konuştu.
İranlı siyasetçi, son iki yıldır İslam düşmanlarının Suriye'de gerginlik yaratıp sorunlar çıkartarak dikkatleri İsrail'deki Siyonist rejimden başka bir yere çekmeye çalıştıklarını savundu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Trump'ın adımı sonrası akıllardaki soru: ABD, İran’ı vuracak mı? Abdulkadir Selvi yazdı
"İran’da rejim değişikliği" söylemleri... İddia: Trump ikna olmadı ama 'ani hamle' seçeneği masada
İran’da Mossad ajanı avı! Vatandaşlara ‘ihbar’ çağrısı: Gece güneş gözlüğü takanlar, kapalı perdeler…
ABD donanmasının göz bebeği: USS Nimitz! Orta Doğu yolundaki yüzen nükleer gücün özellikleri neler?
İran: Önümüzdeki saatlerde Israil'e saldırılar yoğunlaşacak