İran’da meydana gelen depremde 3 kişi hayatını kaybetti, yüzlerce kişi yaralandı

İran’da meydana gelen depremde 3 kişi hayatını kaybetti, yüzlerce kişi yaralandı
Kaynak:İHA

İran’ın kuzeyindeki Hoy kentinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremde en az 3 kişi hayatını kaybetti, 816 kişi yaralandı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

İran'ın kuzeyinde bulunan Hoy kentinde Cumartesi günü yerel saatle 21.44'te meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin bilançosu netleşiyor.

Batı Azerbaycan Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yerin 7 kilometre derinliğinde kaydedilen şiddetli sarsıntı nedeniyle en az 3 kişinin hayatını kaybettiği, 816 kişinin de yaralandığı bildirildi. Depremde yaklaşık 70 köyde hasar oluştuğu aktarıldı.

Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezi'nden yapılan açıklamada, depremin başkent Tahran başta olmak üzere Tebriz ve Urmiye şehirlerinde de hissedildiği belirtilmişti.

Haberlerimizi Google'da takip edin

En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.

Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber