"İran'ın atom bombasına ihtiyacı yok"

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinecad, ülkesinin nükleer programının barışçı olduğunu yineleyerek, Tahran yönetiminin atom bombasına başvurma niyeti olmadığını belirtti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Batı Afrika turu çerçevesinde Benin'de bulunan Ahmedinecad, bir üniversitede yaptığı konuşmada, nükleer enerjiyi uygun fiyata elektrik sağlayan "ilahi hediye" olarak nitelendirdi.
Ahmedinecad, "Atom bombasına ihtiyacımız yok. Ayrıca dünyayı atom bombası değil, Batı'nın değerlerini yitiren ahlak ve kültürü tehdit ediyor" dedi.
İran Cumhurbaşkanı Ahmedinecad, Benin'den sonra Nijer ve Gana'ya gidecek.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İran’da Mossad ajanı avı! Vatandaşlara ‘ihbar’ çağrısı: Gece güneş gözlüğü takanlar, kapalı perdeler…
ABD donanmasının göz bebeği: USS Nimitz! Orta Doğu yolundaki yüzen nükleer gücün özellikleri neler?
İran: Önümüzdeki saatlerde Israil'e saldırılar yoğunlaşacak
İran-İsrail geriliminde Moskova'dan yeni öneri: "İran'ın uranyumu Rusya’ya taşınabilir"
G7'den neden erken ayrıldı? Trump, "Macron reklam peşinde" diyerek yalanladı: Sebebi çok daha büyük bir şey!