İşgal hareketinin hedefinde limanlar var

Amerika'da finansal sistem karşıtları her şeye rağmen gösterilerine devam ediyor. Bu kez hedef, ülkenin batı kıyısındaki limanlar.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Gelir dağılımındaki dengesizliğin düzeltilmesi talebiyle sokağa çıkan onlarca gösterici, California, Oregon ve Washıngton eyaletlerindeki limanları işgal etti.
Yetkililer gösteriler nedeniyle Oregon ve California'da toplam 4 terminali kapatmak zorunda kaldı.
California eyaletinin San Diego, Long Beach ve Oakland kentlerinde, polis ile göstericiler arasında yaşanan arbede sonucu pekçok kişi gözaltına alındı.
Washington eyaletinin Longview kentinde de işçiler "sağlık ve güvenlik" endişeleri yüzünden evlerine gönderildi.
ABD'de Eylül ortasında New York'ta başlayan gösteriler, birçok eyalette farklı şekillerde devam ediyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bill Gates, Elon Musk’ı “çocukları öldürmekle” suçladı! Vakıf 2045’te kapılarını kapatıyor: Tüm servetini bağışlayacak!
Hindistan-Pakistan çatışmalarının tırmanmasının ardından Modi’den ilk mesaj! Kritik toplantıda konuştu...
200 Kez Yılanlar Tarafından Isırıldı, Kanı İncelendiğinde ‘Benzersiz’ Sonuç Çıktı! Tim Friede: "Bu Bir Yaşam Tarzı Haline Geldi “
Trump, Hindistan-Pakistan Krizinde Neden Harekete Geçmiyor? Dikkat Çeken Analiz..
En uzunu 1006 gün sürdü, kardinaller kapandı: Papalık seçimiyle ilgili 10 şaşırtıcı gerçek!