IŞİD'ten tehdit: "Brüksel saldırıları tadımlıktı"

Brüksel'i kana bulayan saldırıların ardından Almanya'yı tehdit eden IŞİD'den bir tehdit daha geldi. IŞİD'den “Avrupa Paris saldırılarından ders almadı, bu yüzden Brüksel'i düzenledik. Dahası gelecek” diye açıklama yapıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
IŞİD, önceki gün yayınladığı yeni bir videoyla Brüksel saldırılarını üstlendi. Videoda Belçika kökenli bir terörist, Brüksel saldırılarının "tadımlık" olduğunu, IŞİD’e yönelik operasyonların sürmesi halinde daha büyük saldırıların gerçekleşeceğini söylüyor.
ABD istihbaratı uyardı: "2 bin IŞİD'çi Avrupa'da"
Tüm Avrupa ülkelerine tehdit
Vatan'ın haberine göre; videonun ikinci bölümündeyse Hollandalı IŞİD üyesi Hicham Chaib, başta Belçika olmak üzere, IŞİD’e yönelik operasyonlara destek veren tüm Avrupa ülkelerini uyarıyor.
Hakkında tutuklama kararı bulunan Chaib, “Avrupa Paris saldırılarından ders almadı, bu yüzden Brüksel’i düzenledik. Dahası gelecek” diye konuşuyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Venüs’e Ulaşamadı, Dünya’ya Düşecek! ‘Kosmos 482’ Kontrolsüz Şekilde Yaklaşıyor… Tahminler Belli Oldu: Türkiye de Risk Altında!
Parti için katliam yapıyorlar! İsrail askerlerinden aşağılık eylem
Altın Nasıl Oluşur? Bilim İnsanları Yeni İpucu Buldu: Tüm Gözler Bu Patlamada! Bir Çay Kaşığı 1 Milyar Tona Eşit…
Almanya'da yeni kabine belli oldu... İsimler netleşti: 8'i kadın 17 bakan!
Mikroplastikler her yerde: Okyanusların tüm katmanlarında bulundu!