İsrail, Gazze’de bir aracı hedef aldı: 2 ölü, 3 yaralı

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırısında bir aracı hedef aldı. Saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
İsrail’in gece saatlerinden bu yana Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları sürüyor. İsrail ordusu, Han Yunus şehri yakınlarında düzenlediği hava saldırısında bir aracı hedef aldı. Saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamada, saldırıda tank-savar füze hücresinin hedef alındığı belirtilerek, saha fazla ayrıntının ilerleyen saatlerde paylaşılacağı ifade edildi.
İsrail, saldırılarında 13 kişi öldü
İsrail’in gece saatlerinde Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırılarında 13 Filistinli hayatını kaybetmiş, 20 Filistinli de yaralanmıştı. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamada, saldırılarda İslami Cihad Hareketi’nin komutanlarından olan Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Kudüs Tugayları’nda görev yapan Khalil Bahitini'nin, aynı hareketin Batı Şeria'daki misilleme operasyonlarını yöneten sözcüsü Tarık Ezzaldin'in ve hareketin askeri konsey sekreteri Cihad Ghanem’in öldürüldüğü ifade edilmişti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Beyaz Saray'da yankılanan soru: First Lady nerede?
Altından Daha Değerli: Çin Getirdi, İngiltere'ye Gönderildi! Yarım Asır Sonra 'Bir İlk' Olma Özelliği Taşıyor...
Yeni Papa belli oldu: İsim tercihi ‘tesadüf değil’…
HABER... İşte yeni Papa! Tarihte bir ilk yaşandı
Dünyanın en mutlu şehirleri belli oldu! İlk 3'te iki Avrupa, bir Asya kenti...