İsrail yine mülteci kampına saldırdı: En az 50 kişi hayatını kaybetti
Filistin resmi haber ajansı: İsrail’in Han Yunus kenti ile Deyr El-Belah’taki Nuseyrat Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırılarda en az 50 kişi hayatını kaybetti.
İsrail, Gazze'de hem kuzeyde hem de güneyde sivilleri hedef almaya devam ediyor.
Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın aktardığına göre, İsrail Gazze'deki Han Yunus kenti ile Deyr el-Belah'taki Nuseyrat Mülteci Kampı'na saldırı düzenledi.
Saldırılarda en az 50 kişinin hayatını kaybettiğini açıklandı.

Filistin Sağlık Bakanlığı dün yaptığı açıklamada, İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda 15 bin 899 sivilin hayatını kaybettiğini, 42 bin sivilin ise yaralandığını duyurmuş, ölenlerin yüzde 70’inin kadın ve çocuklar olduğunu belirtmişti.
Öte yandan İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kenti ile Kudüs arasında bulunan Kalendiya Mülteci Kampı ve Beytüllahim kentine düzenlediği baskınlarda bir Filistinliyi öldürdü, 4 Filistinliyi yaraladı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Etna faaliyete geçti, uçuşlar durdu

Mekke Ortak Savunma Anlaşması'na ilişkin İran'dan ilk açıklama

ÇÖL DEĞİL, NEHİR! Avrupa'nın can damarı bu hale geldi: Tabanı yürüyüş yoluna dönüştü...

Cepheye Kim’in ordusu gidiyor! Zelenski duyurdu: Kuzey Kore Rusya'ya 50 bin asker gönderiyor…

Çin’de Dolphin Tayfunu alarmı: 1 milyon kişi tahliye edildi! 150 yıllık rekor kırıldı…
