İsrail'den Husilere gözdağı! 'Sinwar, Haniye ve Nasrallah gibi icabınıza bakacağız'
Son Güncelleme

İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, Yemen’deki Husilerin saldırılarının ardından yaptığı açıklamada, “Nasıl Gazze'de Sinwar'ın, Tahran'da Haniye'nin ve Beyrut'ta Nasrallah'ın icabına baktıysak, Sana'da ya da Yemen'in herhangi bir yerinde Husilerin liderlerinin de icabına bakacağız” ifadelerini kullandı.
Reklam
Reklam
Yemen’deki İran destekli Husilerin İsrail’e yönelik saldırıları Tel Aviv’i kızdırdı. İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, yerel medyaya yaptığı açıklamada Husilere mesaj gönderdi. Katz, “Nasıl Gazze'de Sinwar'ın, Tahran'da Haniye'nin ve Beyrut'ta Nasrallah'ın icabına baktıysak, Sanaa'da ya da Yemen'in herhangi bir yerinde Husilerin liderlerinin de icabına bakacağız” dedi.
"KİM SPONSOR OLURSA BEDELİNİ ÖDEYECEK"
Husilere karşı harekete geçeceklerini söyleyen Katz, “Hudeyde ya da Sana'da Husi terörüne kim sponsor olursa bedelini ödeyecek” ifadelerini kullandı.
