İsrail'den Husilere gözdağı! 'Sinwar, Haniye ve Nasrallah gibi icabınıza bakacağız'

İsrailden Husilere gözdağı Sinwar, Haniye ve Nasrallah gibi icabınıza bakacağız
expand
KAYNAKİHA

İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, Yemen’deki Husilerin saldırılarının ardından yaptığı açıklamada, “Nasıl Gazze'de Sinwar'ın, Tahran'da Haniye'nin ve Beyrut'ta Nasrallah'ın icabına baktıysak, Sana'da ya da Yemen'in herhangi bir yerinde Husilerin liderlerinin de icabına bakacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Yemen’deki İran destekli Husilerin İsrail’e yönelik saldırıları Tel Aviv’i kızdırdı. İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, yerel medyaya yaptığı açıklamada Husilere mesaj gönderdi. Katz, “Nasıl Gazze'de Sinwar'ın, Tahran'da Haniye'nin ve Beyrut'ta Nasrallah'ın icabına baktıysak, Sanaa'da ya da Yemen'in herhangi bir yerinde Husilerin liderlerinin de icabına bakacağız” dedi.

"KİM SPONSOR OLURSA BEDELİNİ ÖDEYECEK"

Husilere karşı harekete geçeceklerini söyleyen Katz, “Hudeyde ya da Sana'da Husi terörüne kim sponsor olursa bedelini ödeyecek” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow