İsrail'den Türkiye'ye seyahat uyarısı

İsrail'de Terörle Mücadele Bürosu, vatandaşlarını, özellikle tatil günlerinde Türkiye'ye seyahat etmemeleri konusunda uyardı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İsrailli yetkililer, vatandaşlarını, Türkiye başta olmak üzere Sina Yarımadası ve Ortadoğu seyahatleri konusunda uyardı. Terörle Mücadele Bürosu'ndan yapılan açıklamada, olası bir terör saldırısı ihtimali nedeniyle, İsrailli vatandaşlara Sina Yarımadası ve Türkiye'ye seyahat etmeyin uyarısı yapıldı.
Özellikle 20 Eylül itibariyle uzun bir bayram tatiline çıkacak İsrail vatandaşları, şimdiden farklı ülkelere rezervasyonlar yapmış durumda. Ancak The Times of İsrael'de yer alan habere göre, Türkiye ve Sina Yarımadası cihatçıların hedefi arasında gösterilirken, İsrail vatandaşlarına uyarılarda bulunuyor.
Ürdün ve Mısır da Terörle Mücadele Bürosu tarafından tercih edilmemesi gereken destinasyonlar arasında gösteriliyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Rusya Zafer Günü’nü kutluyor: Kızıl Meydan'da gövde gösterisi! Putin, Kuzey Koreli askerleri selamladı...
Beyaz Saray'da yankılanan soru: First Lady nerede?
Altından Daha Değerli: Çin Getirdi, İngiltere'ye Gönderildi! Yarım Asır Sonra 'Bir İlk' Olma Özelliği Taşıyor...
Yeni Papa belli oldu: İsim tercihi ‘tesadüf değil’…
HABER... İşte yeni Papa! Tarihte bir ilk yaşandı