İsrail'in ödeyeceği tazminatta karar

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İsrail Adalet Bakanı Tzipi Livni ile görüştü. Görüşmede İsrail tarafından ödenecek tazminatlar konuşuldu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Mavi Marmara saldırısı mağdurlarına İsrail tarafından ödenecek tazminat konusunda iki ülke Dışişleri Bakanlığı yetkililerinin bir araya gelmesi kararlaştırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Livni'nin Davutoğlu'nu telefonla araması sonucu gerçekleşen görüşmede, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu arasındaki görüşme sonrasında iki ülke ilişkilerindeki genel durum ele alındı.
Görüşmede, gelecek dönemde atılacak adımlar konusunda da görüş alışverişinde bulunuldu.
Mavi Marmara saldırı mağdurlarına İsrail tarafından ödenecek tazminat konusunun gündeme geldiği görüşmede, bu konuyu hızla sonuçlandırmak amacıyla önümüzdeki günlerde iki ülkenin Dışişleri Bakanlığı yetkililerinin bir araya gelmesi kararlaştırıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Halley Kuyruklu Yıldızı'nın Kırıntıları Gökyüzünü Aydınlatacak! Türkiye'den de Gözlemlenebilecek...
'Tesla yeni CEO peşinde' iddiası: Elon Musk'tan yanıt geldi!
İSRAİL’DE ORMAN YANGINI: İsrail orman yangınında son durum ne, söndürüldü mü?
ABD ve Ukrayna arasında imzalar atıldı: Kritik anlaşma hakkında neler biliniyor?
Trump, Musk'ın yönetimde istediği kadar kalabileceğini söyledi