İstifa sesleri yükselmeye devam ediyor! Paşinyan'a yönelik protestolar 3. gününde

Ermenistan’da Başbakan Nikol Paşinyan’ın istifası için başlayan protestolarda 3’üncü güne girilirken, başkent Erivan’daki meclis binası önünde göstericiler ile polis bir kez daha karşı karşıya geldi.
Azerbaycan ordusunun Karabağ’da başlattığı terörle mücadele operasyonun ardından Başbakan Nikol Paşinyan’ın istifası için başlayan protestolar 3’üncü gününde de devam etti. Başkent Erivan’da yürüyüş yapan Paşinyan karşıtları, meclis binası önünde toplandı. Paşinyan aleyhinde sloganlar atan göstericiler, polis ile karşı karşıya geldi.
"EYLEMLER PAŞİNYAN İSTİFA EDENE KADAR SÜRECEK"
Çıkan arbedede bazı gösteriler polis tarafından gözaltına alınırken, gözaltına kaç kişinin alındığına dair açıklama yapılmadı. Muhalefet liderleri Paşinyan’ın istifasına kadar eylemlerini sürdüreceklerini duyurdu.
Ermenistan muhalefeti, Azerbaycan ordusunun Karabağ’da başlattığı terörle mücadele operasyonu karşısında Ermenistan yanlısı ayrılıkçılara destek olmadığı gerekçesiyle Başbakan Paşinyan’ın istifasını istiyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Altından Daha Değerli: Çin Getirdi, İngiltere'ye Gönderildi! Yarım Asır Sonra 'Bir İlk' Olma Özelliği Taşıyor...
Yeni Papa belli oldu: İsim tercihi ‘tesadüf değil’…
HABER... İşte yeni Papa! Tarihte bir ilk yaşandı
Dünyanın en mutlu şehirleri belli oldu! İlk 3'te iki Avrupa, bir Asya kenti...
Bill Gates, Elon Musk’ı “çocukları öldürmekle” suçladı! Vakıf 2045’te kapılarını kapatıyor: Tüm servetini bağışlayacak!