İtalya'da helikopter kazası: 3 ölü

İtalya'nın kuzeyindeki Parma kenti yakınlarında bir helikopterin düşmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İtalya’nın Parma kentine bağlı Castelguelfo'da dün saat 19.30 sularında bir helikopter düştü. Kazada, helikopterdeki iki pilot ile iş insanı Lorenzo Rovagnati'nin yaşamını yitirdiği belirtildi.
Kazanın yoğun sis nedeniyle görüşün azalmasından kaynaklanan pilotaj hatası veya kuyruk pervanesindeki mekanik bir arızadan gerçekleşmiş olabileceği bildirildi.
İtalya Ulusal Uçuş Güvenliği Ajansı’nın (ANSV), helikopter kazasıyla ilgili soruşturma başlattığı, Parma Cumhuriyet Savcılığının da helikopterin karakutusunun bulunup incelenmesi talimatı verdiği kaydedildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İran’da Mossad ajanı avı! Vatandaşlara ‘ihbar’ çağrısı: Gece güneş gözlüğü takanlar, kapalı perdeler…
ABD donanmasının göz bebeği: USS Nimitz! Orta Doğu yolundaki yüzen nükleer gücün özellikleri neler?
İran: Önümüzdeki saatlerde Israil'e saldırılar yoğunlaşacak
İran-İsrail geriliminde Moskova'dan yeni öneri: "İran'ın uranyumu Rusya’ya taşınabilir"
G7'den neden erken ayrıldı? Trump, "Macron reklam peşinde" diyerek yalanladı: Sebebi çok daha büyük bir şey!