İtalya'nın sağcı lideri: Türk bakanlar, İtalya'ya hoş gelmezler

Hollanda ve Türkiye arasındaki kriz tırmanırken bir ülkeden daha açıklama geldi. İtalya'nın sağcı "Kuzey Ligi" lideri Matteo Salvini, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, 'Türk bakanlar İtalya'ya hoş gelmezler' dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İtalya'nın sağcı "Kuzey Ligi" lideri Matteo Salvini, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hollanda'ya 'Nazi' ve 'Faşist' diyerek saldırıp, 'Allah büyüktür' diye bağırması, herkes için tehdit içeriyor" görüşünü dile getirdi. Salvini, "Türk bakanlar İtalya'ya hoş gelmezler. Türkiye Avrupa değildir ve hiçbir zaman olmayacaktır" ifadesini kullandı.
Matteo Salvini'nin açıklamaları şöyle:
"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hollanda'ya 'Nazi' ve 'Faşist' diyerek saldırıp, 'Allah büyüktür' diye 'bağırması' herkes için tehdit içeriyor. Aynı zamanda, Avrupa Birliği aynı Türk rejimine milyarlarca dolar doldurmaya devam ediyor: Ayıp! Türk bakanlar İtalya'ya hoş gelmezler. Türkiye Avrupa değildir ve hiçbir zaman olmayacaktır."
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İran füzeleri yağarken, İsrail'de öfke yaratan açıklama: Netanyahu'nun ödediği 'ağır bedel' oğlunun düğününü ertelemekmiş
Trump’a oy verenlere “ABD, İran-İsrail savaşına dahil olmalı mı?” sorusu yöneltildi: İşte anket sonuçları…
Rusya'dan Hamaney Uyarısı: “Pandora’nın Kutusu Açılır”
Rusya’dan uyarı: ÇERNOBİL benzeri felakete yol açabilir! İran’da ‘Buşehr’ endişesi…
'Sığınak avcısı' bomba gündemde: İran'ın 'nükleer kalbi' Fordo'yu yıkabilecek güçte mi?