Johnny Depp'ten 'Karayip Korsanları' itirafı

Tüm dünyayı kasıp kavuran 'Karayip Korsanları' film serisinin başrol oyuncusu Johnny Depp, hayranlarını şaşırtacak açıklamalarda bulundu. Şimdilerde eski eşi Amber Heard ile yaşadığı gerilimle gündemden düşmeyen ünlü yıldız rol aldığı 'Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti'ni daha önce hiç izlemediğini ifade etti.
Johnny Depp ve uğruna 14 yıllık yuvasını yıktığı Amber Heard'ün aşkları önce evliliğe, ardından da Hollywood'un en uzun süreli hukuk savaşına uzandı. 2015 ile 2017 arasında evli kalan ikili, bir kez daha mahkeme salonunda karşı karşıya geldi. Bu yasal sürecin "ilk perdesi" geçen yıl İngiltere'de gerçekleşti.
'İFTİRA' DAVASI
Bu süreçte kariyeri de zarar gören Depp, kendisi hakkında "eşini döven bir adam" nitelemesini kullanan The Sun Gazetesi'ne karşı bir iftira davası açtı. Davanın görüldüğü dönemde, Amber Heard ile Johnny Depp, Londra'daki mahkeme salonunda adeta kozlarını paylaştı. O davayı kaybeden kişi Depp oldu ancak olay orada noktalanmadı.
Ünlü oyuncu, eski eşinin aleyhine 50 milyon dolarlık bir iftira davası açtı. Heard de bu hamleye yanıt olarak Johnny Depp'in aleyhine 100 milyon dolarlık bir iftira davası açtı.
DEPP ŞAŞIRTTI
Devam eden davada Depp’in itirafı herkesi şaşırttı. İlk olarak 2003 yılında vizyona giren "Karayip Korsanları" film serisiyle yıldızı parlayan ünlü aktör, 'Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti’ni daha önce hiç izlemediğini belirtti.
Üstelik Depp, 2004 Akademi Ödülleri’nde Sparrow rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ına aday gösterilmişti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Endonezya’da 7,7’lik felaket: Bilanço ağırlaşıyor! Halk geceyi tepelerde geçirdi...

NATO hava sahasında alarm! Letonya'da İHA düşürüldü: Müdahaleye Türk F-16'ları da katıldı...

Duvarın içinden külçe külçe altın çıktı! İşçiler şoka uğradı: 498 milyon değerinde…

Kuzey Kore'den ABD-Güney Kore tatbikatına sert tepki: "Savaş provası"

İngiltere'de bir ilginç seçim: Rakibi 'çöp kutusu' oldu!
