Kasım Süleymani'nin öldürülmesi sonrası Trump'tan dikkat çeken paylaşım

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin Bağdat'ta ABD tarafından düzenlenen operasyonda öldürülmesinin Pentagon tarafından doğrulanmasının ardından Twitter üzerinden imalı bir paylaşımda bulundu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Pentagon'dan sabah saatlerinde yapılan yazılı açıklamada, Bağdat'taki ABD Büyükelçiliği'ndeki olaylar ve yüzlerce ABD'linin ölümünden sorumlu tutulan İran'ın önde gelen komutanlarından Kasım Süleymani'nin öldürüldüğü ifade edilmiş ve saldırının doğrudan Trump'ın talimatıyla olduğu da belirtilmişti.
Ölenlerin kimliklerinin açıklaması ve Pentagon tarafından doğrulanmasının ardından ABD Başkanı Donald Trump Twitter üzerinden imalı bir paylaşım yaptı. Trump'ın paylaşımında sadece ABD bayrağı yer aldı.
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 3 Ocak 2020
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Almanya’da ‘casus’ şoku! Hedefte Alman savunma şirketi mi vardı?
ABD sabah akşam bunu tartışıyor: 100 ADAM 1 GORİLİ DÖVEBİLİR Mİ?
Füzeler ateşlendi, Kim Jong-un izledi! Yeni savaş gemisinden test atışı yapıldı: Donanmaya ‘nükleer’ talimat…
Trump'tan ikinci başkanlık dönemine ilişkin açıklama: 100 günde 100 yılın en köklü değişimini gerçekleştirdik!
İspanya ve Portekiz'deki elektrik kesintisinin nedeni ne? İşte öne çıkan 4 senaryo...