Kremlin duyurdu: Rusya-Çin ilişkilerinde yeni dönem

Kremlin, Pekin'deki Kış Olimpiyat Oyunları sırasında düzenlenen toplantıda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Çinli mevkidaşı Xi Jinping'in güvenlik konusundaki 'ortak görüşlerini' açıklayacaklarını duyurdu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kremlin'in üst düzey dış politika danışmanı Yury Ushakov konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Çin ile uluslararası ilişkilerin yeni bir döneme girmesine ilişkin ortak bir açıklama hazırlandı. Bu açıklama Moskova ve Pekin'in diğer konuların yanı sıra güvenlik konusundaki ortak görüşlerini yansıtacak." dedi.
PUTİN VE Xİ'DEN ORTAK AÇIKLAMA
Kremlin'den yapılan açıklamaya göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Çinli mevkidaşı Xi Jinping, Kış Olimpiyatları sırasında düzenlenecek toplantıda güvenlik konusundaki ortak görüşlerini açıklayacak.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sindoor Operasyonu: Hindistan neden bu ismi seçti? İşte sebebi...
"Bu savaş Hindistan-Pakistan savaşı değil! Örtülü ABD-Çin savaşı"
Hindistan ve Pakistan askeri güç karşılaştırması: Kim daha güçlü?
Yeni Papa kim olacak? Vatikan entrikaların gölgesinde!
Komşuyu ‘turuncu tehlike’ esir aldı! 13 milyon kişiye “evde kalın” uyarısı…