Kremlin sözcüsü Peskov: Yaptırımlar, Rusya'nın tutumunu değiştirmeyecek

Kremlin sözcüsü Peskov: Yaptırımlar, Rusyanın tutumunu değiştirmeyecek
expand
KAYNAKBBC Türkçe

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sözcüsü Dimitri Peskov bugün yaptığı açıklamada, Batı'nın yaptırımlarının Rusya'nın Ukrayna konusundaki tutumunu asla değiştiremeyeceğini söyledi

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

İngiliz basınına göre Peskov, Moskova ile Kiev arasında doğrudan müzakerelerin başladığını ancak İki ülke başkanları arasında bir görüşme planının olmadığını belirtti.

Peskov, Rusya'nın sivilleri hedef aldığı iddialarını yalanladı ve misket ve vakum bombalarının kullanıldığını belirten haberlerin sahte olduğunu söyledi.

Bugün Varşova'da Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen İngiltere Başbakanı Boris Jonhson, Putin'in taktiklerini "barbarca" olarak niteledi ve İngiltere'nin "daha ağır yaptırımlarla sonuna kadar gitmeye" hazır olduğunu belirtti.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow