Kuleba: Rusya, Üçüncü Dünya Savaşı’yla korkutmaya çalışıyor

Kuleba: Rusya, Üçüncü Dünya Savaşı’yla korkutmaya çalışıyor
Kaynak: DHA

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, Rusya’nın uluslararası kamuoyunu Üçüncü Dünya Savaşı ile tehdit ettiğini belirterek, “Bu Moskova'nın Ukrayna'da yenilgiyi sezdiği anlamına gelir” dedi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, Rusya’nın uluslararası kamuoyunu Üçüncü Dünya Savaşı ile tehdit ederek, endişe yaymaya çalıştığını açıkladı.

Kuleba: Rusya, Üçüncü Dünya Savaşı’yla korkutmaya çalışıyor

Sosyal medya hesabından, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un ‘Üçüncü Dünya Savaşı’ açıklamasına yönelik değerlendirmelerde bulunan Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, “Üçüncü Dünya Savaşı'nın 'gerçek' tehlikesinden söz ediliyor. Bu sadece Moskova'nın Ukrayna'da yenildiği anlamına gelir. Bu nedenle Avrupa’nın ve dünya güvenliğinin sağlanması için Ukrayna’ya desteğin iki katına çıkması gerekiyor” dedi.

 

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber