"Kurtlar Vadisi - Filistin" İsrail'i gerdi

İsrail ile ünlü 'alçak koltuk krizi'ne yol açan "Kurtlar Vadisi - Irak"ın ardından çekilen "Kurtlar Vadisi - Filistin"in internette yayınlanan fragmanları İsrail’i şimdiden germeye yetti.
İsrail basınının dünkü manşetlerini "Kurtlar Vadisi - Filistin" haberi işgal etti.
Yedioth Ahronoth gazetesi, "Türk Rambo" başlığıyla verdiği haberde, zaten bozuk olan Türk-İsrail ilişkilerinin daha da gerileceği yorumunu yaptı.
Filmi "İsrail karşıtı" olarak niteleyen gazete, "Türkiye İsrail’den kurgusal yolla intikam alıyor" diye yazdı.
Aşırı sağcı Arutz Sheva gazetesi ise, "Türkiye anti-Siyonist bir yapımla zaten bozuk olan diplomatik ilişkilerin sınırlarını test ediyor" yorumu yaptı.
Jerusalem Post gazetesi de, manşetten duyurduğu haberinde, geçen yıl yayınlanan "Kurtlar Vadisi - Irak" filminin "alçak koltuk" kriziyle başlayıp Türk büyükelçisinin geri çekilmesiyle sonuçlanan gelişmelerin fitilini ateşlediğini belirterek, "O filmi 4.2 milyon seyirci izlemişti. Yeni filmin çok daha geniş kitlelere ulaşması bekleniyor" diye yazdı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İran füzeleri yağarken, İsrail'de öfke yaratan açıklama: Netanyahu'nun ödediği 'ağır bedel' oğlunun düğününü ertelemekmiş
Trump’a oy verenlere “ABD, İran-İsrail savaşına dahil olmalı mı?” sorusu yöneltildi: İşte anket sonuçları…
Rusya'dan Hamaney Uyarısı: “Pandora’nın Kutusu Açılır”
Rusya’dan uyarı: ÇERNOBİL benzeri felakete yol açabilir! İran’da ‘Buşehr’ endişesi…
'Sığınak avcısı' bomba gündemde: İran'ın 'nükleer kalbi' Fordo'yu yıkabilecek güçte mi?