Lady Gaga'nın babası Trump'a destek verdi

Lady Gaga, Joe Biden'ı desteklediği için Donald Trump'ın hedefindeyken, ünlü şarkıcının babası Joe Germanotta, sosyal medyadan Trump'a desteğini açıkladı.
Lady Gaga’nın babası Joe Germanotta, Donald Trump’ın kızına yönelik sözlerinden rahatsız olmuş gibi görünmüyor. 34 yaşındaki şarkıcının 63 yaşındaki babası, Twitter’dan seçimde Donald Trump’ı desteklediğini açıkladı.
Germanotta’nın “Donald Trump 2020” mesajı, Trump’ın, Joe Biden’ı destekleyen Lady Gaga’yı diline dolamasından hemen sonra geldi.
Trump, Pennsylvania’daki son mitinginde, kendisinden sonra aynı yerde miting yapacak olan Joe Biden’a destek için Lady Gaga’nın sahne alacak olmasını eleştirmişti.
Trump, “Şimdi onun (Joe Biden) Lady Gaga’sı var. Lady Gaga çok iyi değil. Size bir sürü hikaye anlatabilirim. Size Lady Gaga hakkında hikayeler anlatabilirim. Lady Gaga hakkında pek çok şey biliyorum. Ve Jon Bon Jovi mi? Her zaman görüyorum onu, bana yalakalık yapıyor: ‘Oo Sayın Başkan!’” ifadelerini kullanmıştı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Musk, AB kararına öfkeli! Bu sözlerle ateş püskürdü: Bürokratik canavar, zorba, Nazi ...

Fransa'da Lecornu hükümetinin büyük sınavı: Bütçe oylaması yarın

ABD'nin yeni güvenlik stratejisini Moskova neden beğendi? İşte detaylar...

Trump'ın barış planı askıya alındı: Tayland-Kamboçya arasında çatışmalar yeniden başladı! Siviller tahliye ediliyor...

Ölüm tehlikesi atlatan babaya e-posta: Meghan Markle bu hamleyle gündemde!