Londra Maratonu'nda ölüm

Londra Maratonu'nda 42 yaşında bir atlet finiş çizgisini geçer geçmez fenalaştı ve kaldırıldığı hastanede öldü.
42 yaşındaki erkek atlet ilk yardım görmesine rağmen kurtarılamadı. Maratonu 26.2 mil koşup hedefine ulaşan koşucunun ölme pahasına yarışı bitirmiş olabileceği ileri sürüldü.
Maraton'un organizasyonunu yapan Virgin Money sözcüsü, "Virgin Money London Marathon organizatörleri ölen koşucunun ailesine ve arkadaşlarına içten taziyelerini bildirdiler" diye konuştu.
42 yaşındaki koşucunun beklenmedik ölümüne basın mensuplarının tanık olmadığı anlaşıldı.
Diğer taraftan maratonda 8. gelerek herkesi hayal kırıklığına uğratan iki altın madalya sahibi İngiltere Olimpiyat Şampiyonu Mo Farah, maratonla işinin bitmediğini ve önümüzdeki yıllarda da yarışacağına dikkat çekerken, "Yüzde 100 geri döneceğim. Böyle bir düşüşle bitirmeyeceğim. Denemez istedim. Londra benim şehrim. Ben burada büyüdüm. Başka bir maratona girmem yanlış olurdu. Geri döneceğim ve daha iyi sonuç alacağım. Bir maraton daha deneyeceğim ama ne zaman bilmiyorum" dedi.
The Daily Telegraph gazetesi bugünkü manşetini Londra Maratonu'na ayırırken Mo Farah'ın "Geri döneceğim ama biraz zaman alabilir" sözlerini manşet yaptı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Altın Nasıl Oluşur? Bilim İnsanları Yeni İpucu Buldu: Tüm Gözler Bu Patlamada! Bir Çay Kaşığı 1 Milyar Tona Eşit…
Almanya'da yeni kabine belli oldu... İsimler netleşti: 8'i kadın 17 bakan!
Mikroplastikler her yerde: Okyanusların tüm katmanlarında bulundu!
Bir dönemin sonu: Warren Buffett “zamanı geldi” diyerek duyurdu: Yerine gelecek olan isim kim?
Putin'in İktidarda 25. Yılı: Belgesel İçin Kremlin'in Kapıları Açıldı! 'Halefinin Kim Olacağı' Sorusunu Cevapladı…