Lübnanlı milletvekili parasını çekebilmek için bankayı bastı

Lübnanlı Milletvekili Cynthia Zarazir, dün sağlık harcamaları için talep ettiği parayı çekebilmek için başkent Beyrut'ta bir bankayı bastı. Milletvekili, parasını alana kadar bankadan ayrılmadı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Lübnan’da döviz rezervlerinin erimesini önlemek için döviz hesaplarının dondurulmasının ardından bankalara sık sık baskınlar düzenleniyor. Son olarak Lübnanlı Milletvekili Cynthia Zarazir, dün sağlık harcamaları için parasını çekemeyince bankaya baskın gerçekleştirdi. Başkent Beyrut'ta bulunan bankadan ayrılmayan Zarazir, hesabında bulunan 8 bin 500 doları çekebilmek için 4 saat boyunca oturma eylemi yaptı.
Milletvekili Zarazir, “Bankaya sağlık raporlarımı göstermeme rağmen cevap vermediler. Milletvekili olarak değil, normal bir vatandaş olarak paramı almaya geldim” dedi.
Bankadaki parasını aldıktan sonra Zarazir protestosunu sona erdirdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Halley Kuyruklu Yıldızı'nın Kırıntıları Gökyüzünü Aydınlatacak! Türkiye'den de Gözlemlenebilecek...
'Tesla yeni CEO peşinde' iddiası: Elon Musk'tan yanıt geldi!
İSRAİL’DE ORMAN YANGINI: İsrail orman yangınında son durum ne, söndürüldü mü?
ABD ve Ukrayna arasında imzalar atıldı: Kritik anlaşma hakkında neler biliniyor?
Trump, Musk'ın yönetimde istediği kadar kalabileceğini söyledi