Meksika'da "Erick" alarmı: 4’üncü kategoriye ulaştı!

Meksika’nın güneybatısında etkili olan Erick Kasırgası, şiddetini artırarak ‘son derece tehlikeli’ 4’üncü kategoriye yükseldi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Meksika'da etkili olan Erick Kasırgası ‘son derece tehlikeli’ 4’üncü kategoriye ulaştı. Yetkililer, başta Acapulco kenti ve Puerto Angel bölgesi olmak üzere ülkenin güneybatısında kasırganın etkili olabileceğine ilişkin uyarıda bulundu.
Meksika Devlet Başkanı Claudia Sheinbaum, paylaştığı videolu mesajda, bölgedeki tüm aktivitelerin askıya alındığını söyleyerek, halka evlerinde ya da sığınaklarda kalmaları çağrısı yaptı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İngiltere’nin konuştuğu soru işareti: Maliye Bakanı Reeves neden ağladı? Sterlini çalkalayan görüntü…
Dünya’nın Dönüş Hızı Artıyor! En Kısa Gün Kapıda... Bilim İnsanları Bu Üç Tarihe İşaret Etti: GPS Sistemlerini Etkileyebilir
İsrail basını yazdı: Tel Aviv-Moskova hattında gizli görüşmeler oldu!
Avrupa'da kırmızı alarm! Sıcak hava can aldı
Trump bir kez daha yaptı: Canlı yayında ağır mı ağır küfür!