Meksika'da yakıt hırsızlığı önlemi: Boru hatları kapatıldı

Meksika'nın yeni Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador, yasa dışı bir dağıtım ağı kurduklarını söylediği yakıt hırsızlarını engellemek için ülkedeki bazı boru hatlarını kapattı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ülkede 1 Aralık'ta göreve başlayan Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador,, devlete ait boru hatları ve akaryakıt depolarından yapılan yıllık 3 milyar dolarlık yakıt hırsızlığına karşı mücadele başlattı.
Obrador, yaptığı açıklamada, bazı çetelerin, deldikleri borulara kaçak musluklar yerleştirerek boru hattı üzerine depolar kurduğunu belirtti.
Yakıt hırsızlarıyla mücadele için bazı boru hatlarının kapatılması talimatı veren Devlet Başkanı Obrador, "Bakalım ilk önce kim yorulacak, yakıt hırsızları mı biz mi?" diyerek bu duruma daha fazla göz yummayacağını söyledi. Boru hatlarının kapatılması nedeniyle geçici olarak tankerlerle dağıtıma geçilmesi, bazı eyaletlerde benzin sıkıntısına neden oldu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Almanya’da Friedrich Merz’e şok! 328 sandalyeli koalisyondan 310 oy çıktı: İlk turda başbakan seçilemedi…
Venüs’e Ulaşamadı, Dünya’ya Düşecek! ‘Kosmos 482’ Kontrolsüz Şekilde Yaklaşıyor… Tahminler Belli Oldu: Türkiye de Risk Altında!
Parti için katliam yapıyorlar! İsrail askerlerinden aşağılık eylem
Altın Nasıl Oluşur? Bilim İnsanları Yeni İpucu Buldu: Tüm Gözler Bu Patlamada! Bir Çay Kaşığı 1 Milyar Tona Eşit…
Almanya'da yeni kabine belli oldu... İsimler netleşti: 8'i kadın 17 bakan!