Michael Jackson'a benzemek istedi bu hale geldi! Eski halini görenler ise inanamıyor
Arjantin'in Buenos Aires kentinde 22 yaşındaki Leo Blanco, idolü ünlü şarkıcı Michael Jackson'a benzemek istedi...
Haberin Devamı
/

Arjantinli Leo, hayatı boyunca ünlü şarkıcı Michael Jackson'ı örnek aldı ve hep ona benzemek istedi.
/

15 yaşında ilk estetik ameliyatını olduğunu açıklayan Leo, bu zamana kadar Jackson'a benzemek için 11'den fazla ameliyat geçirdiğini de itiraf etti.
Haberin Devamı
/

Jackson'a benzemek için bu zamana kadar en az 30 bin dolar (167 bin TL) harcayan Leo Blanco görünüşünden hala memnun olmadığını iddia ediyor!
/

Leo, 'Popun Kralı'na benzemek için daha fazla ameliyat olmayı planladığını, ona benzemenin çok zor olduğunu belirtiyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Leo'nun annesi ise her ne kadar her attığı adımda oğlunu desteklediğini söylese de "Bazen ona bakınca bu Leo mu? Gerçekten benim oğlum mu? diye düşünmekten kendimi alamıyorum" diye itiraf ediyor.
/

Leo'nun eski halini görenler gözlerine inanamıyor. Genç adam ise o hallerini beğenmediğini, Jackson'a tamamen benzemek için elinden gelenin daha fazlasını yapacağını ifade etti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Ancak eski fotoğraflarını görenler bu ikisi aynı kişi mi demekten kendini alamadı...
/

İşte Leo'nun büyük değişimi...
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı