Mısır'da taraflar çatıştı: 1 ölü

Mısır Devlet Televizyonu, başkent Kahire'de Mursi yandaşları ile karşıtları arasındaki çatışmalarda bir kişinin öldüğünü duyurdu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Mısır'da darbe sonrası kaos sona ermiş değil. Başkent Kahire'de devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi yanlıları ile karşıtları karşı karşıya geldi. Mısır Devlet Televizyonunun haberine göre, çatışmada 1 kişi öldü 7 kişi de yaralandı.
Mısır'ın Dimyat kentinde, ordu tarafından darbeyle görevden alınan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi destekçileri ile karşıtları arasında çıkan taşlı sopalı çatışmalarda ise 18 kişinin yaralandığı bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Nil nehri kenarında Mursi posterleri taşıyarak yürüyüş gerçekleştiren grup, kent merkezinde darbe yanlılarınca engellenmek istedi, çıkan gerginlik taşlı sopalı kavgaya dönüştü.
Hastane kaynakları, çoğunun durumu hafif olmak üzere 18 kişinin çıkan kavgada yaralandığını bildirdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bill Gates, Elon Musk’ı “çocukları öldürmekle” suçladı! Vakıf 2045’te kapılarını kapatıyor: Tüm servetini bağışlayacak!
Hindistan-Pakistan çatışmalarının tırmanmasının ardından Modi’den ilk mesaj! Kritik toplantıda konuştu...
200 Kez Yılanlar Tarafından Isırıldı, Kanı İncelendiğinde ‘Benzersiz’ Sonuç Çıktı! Tim Friede: "Bu Bir Yaşam Tarzı Haline Geldi “
Trump, Hindistan-Pakistan Krizinde Neden Harekete Geçmiyor? Dikkat Çeken Analiz..
En uzunu 1006 gün sürdü, kardinaller kapandı: Papalık seçimiyle ilgili 10 şaşırtıcı gerçek!