hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Moskova'daki terör saldırısından kan donduran yeni görüntüler

    Moskovadaki terör saldırısından kan donduran yeni görüntüler
    expand
    KAYNAKhurriyet.com.tr

    Rus televizyonları, Moskova'da 100'den fazla kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ilk saniyelerini gösteren görüntüleri yayınladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rus televizyonu Russia Today bugün saldırıdan yeni görüntüler yayınladı. RT'nin internet sayfasında yayınlanan görüntülerde saldırının ilk saniyeleri yer aldı.

    Görüntülerde saldırganların cam kapılara ateş ettiği, ziyaretçilerin ise korku içinde kaçmaya çalıştığı, birkaç kişi mobilyaların arkasına saklanmak için çaba sarf ettiği görülüyor.

    Videonun saldırıdan kurtulan bir kişi tarafından çekildiği belirtiliyor. En son resmi verilere göre, ölümcül silahlı saldırıda en az 133 kişi öldü ve 100'den fazla kişi de yaralandı.

    Moskovadaki terör saldırısından kan donduran yeni görüntüler

    RUSYA'DAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA: ABD TERÖRLE MÜCADELE İŞ BİRLİĞİNİ YOK ETTİ

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rusya'nın Washington DC Büyükelçisi Anatoly Antonov, ABD'nin Moskova ile terörle mücadele iş birliğini sona erdirdiğini söyledi.

    RT'de yer alan habere göre, Rus elçi açıklamasında 'Amerikalılara, başkanımızın (Vladimir Putin) Amerikalılara ilk elini uzatan kişi olduğunu ve 2001 yılında yardım sağlamaya hazır olduğunu belirttiğini her zaman hatırlattım. [Bu iş birliğinde] bazı şeyler yolunda gitti... ve bugün bizim hatamız olmadan her şey mahvoldu' ifadelerine yer verdi.

    POLONYA, 'HAVA SAHASI İHLALİ' İÇİN RUSYA'DAN AÇIKLAMA TALEP EDECEK

    AFP'de yer alan bilgiye göre, Polonya Dışişleri Bakanlığı Pazar günü yaptığı açıklamada, Varşova'nın Rusya'ya ait bir seyir füzesi tarafından gerçekleştirilen "hava sahası ihlali" konusunda Moskova'dan bir açıklama talep edeceğini söyledi.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow