Netanyahu'dan Başkan Trump'a teşekkür

ABD Başkanı Donald Trump ile İsrail Başbakanı Netenyahu'nun telefonla görüştüğü açıklandı. Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamaya göre iki liderin Ortadoğu'da devam eden tehditlere nasıl karşı konulacağının görüşüldüğü belirtildi. Ayrıca Netenyahu'nun Trump'a antisemitizm konusundaki sözleri için teşekkür ettiği duyruldu.
Trump'tan vize yasağı ile ilgili önemli karar
ABD Başkanı Donald Trump ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, telefon görüşmesinde, "Ortadoğu'da devam eden tehditlere nasıl karşı konulacağını" ele aldıkları bildirildi. Beyaz Saray'dan, iki lider arasındaki telefon görüşmesiyle ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.
Trump ile Netanyahu'nun, Ortadoğu'da devam eden tehditler ve yüzleşilmesi gereken sorunları ele aldığı belirtilen açıklamada, ayrıca Netanyahu'nun Trump'a Kongredeki konuşmasının hemen başında "antisemitizm" konusundaki sözlerinden dolayı teşekkür ettiği duyuruldu.
Başkan seçildikten sonra ilk kez ABD Kongresine 28 Şubat günü hitap eden Trump, konuşmasının başında ABD'de son haftalarda saldırı tehdidi alan Yahudi merkezlerine atıfta bulunarak saldırıları şiddetle kınamıştı. Daha önce de 23 Ocak tarihinde iki lider telefonda görüşmüş, Trump 15 Şubat'ta ise Netanyahu'yu Beyaz Saray'da ağırlamıştı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Nükleer Tesis Saldırısındaki Tehlikeye Dikkat Çekti: “En Büyük Korkum Toksik Risk!”
SON DAKİKA... Trump'ı savaşa kim sürükledi? İsrail gazetesinden ezber bozan analiz: İsim isim listeledi...
İRAN İSRAİL ATEŞKES ŞARTLARI: Ateşkes başladı mı? Son dakika İran İsrail haberleri!
Savaşın bir başka yüzü: Bir füze de kriptoya
Dünyanın gözü kilit noktada! Hürmüz krizi: 10 soru 10 cevap