O filmin yapımcısı hakim karşısına çıkıyor

ABD'nin California eyaletinde çekilen ve İslam dünyasını ayağa kaldıran filmin yapımcısı, bu hafta içinde mahkemeye çıkacak. Belgelerde adı Mark Basili Yusuf olarak geçen yapımcı, şartlı tahliyesinin koşullarına aykırı hareket etmekle suçlanıyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bu hafta içindeki ön duruşmada, şartlı tahliye ihlali olup olmadığı yönünde mahkeme önünde ilk ifadeler alınacak. Gerek görülürse, dava uzayacak.
Daha önce Nakula Basili Nakula ismini kullanan, 2002'de adını değiştiren film yapımcısı, 27 Eylül'den bu yana yüksek güvenlikli bir hapishanede tutuluyor.
Basili daha önce sahtecilikten hüküm giymiş, 2011'de şartlı salıverilmişti.
Savcılık, şartlı tahliyenin hangi koşullarının ihlal edildiğini söylemiyor.
Ancak Amerikan basınında, 13 dakikalık filmi "Sam Basili" adıyla internete yükleyen Yusuf'un, internet erişimi konusundaki koşulları ihlal ettiği iddiası yer almıştı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Orta Doğu turu öncesi dikkat çeken iddialar: Trump Filistin’i mi tanıyacak?
Papa Leo'nun şifreleri: Kırmızı yelek mesaj mı?
SON DAKİKA... Gerilim had safhada! Hindistan 3 havalimanını vurdu: Pakistan füzelerle karşılık verdi
Hindistan, Pakistan! Nüfus oranları açıklandı! İşte Dünyanın en kalabalık ülkesi! Dünya haritası ülkeler!
Kritik temas öncesi Trump’tan Çin’e tarife mesajı: İndirim sinyali geldi, rakam açıkladı!