Oscar’lı Penelope Cruz da PETA'nın kürk karşıtı kampanyasına katıldı

PETA hayvan hakları organizasyonunun kürk giyimine karşı açtığı kampanyaya Oscar’lı İspanyol yıldız Penelope Cruz’da katıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Penelope Cruz, “Bizi mutlu et, kürk giyme” eylem sözü ile PETA’’nın kampanyasında yer aldı.
Cruz, hayvan kürkü giysileri ve aksesuarı üretmeyen, kendilerini kürk karşıtı ilan eden Versace, Gucci, Burberry, John Galliano, Michael Kors, Diane von Fürstenberg ve bu kampanyaya yeni katılan Jean Paul Gualtier gibi moda evlerini radikal kararlarından dolayı kutladı.
Penelope Cruz’dan önce hayvan hakları organizasyonu PETA’ya Eva Mendes, Charlize Theron, Gillian Anderson, Ireland Baldwin, Pink, Joss Stone ve Pamela Anderson da destek vermişti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İsrail dün saldırı düzenlemişti, İran bugün duyurdu: Evin Hapishanesi'ndeki mahkumlar başka cezaevlerine nakledildi
Nükleer Tesis Saldırısındaki Tehlikeye Dikkat Çekti: “En Büyük Korkum Toksik Risk!”
SON DAKİKA... Trump'ı savaşa kim sürükledi? İsrail gazetesinden ezber bozan analiz: İsim isim listeledi...
İRAN İSRAİL ATEŞKES ŞARTLARI: Ateşkes başladı mı? Son dakika İran İsrail haberleri!
Savaşın bir başka yüzü: Bir füze de kriptoya