Papa Francesco engelliler için plaj kiraladı

Katolik dünyasının ruhani lideri Papa Francesco engelli bireyler için plaj kiraladı. Roma yakınlarında bulunan La Madonnina plajının bir aylık ücretlerinin Papa Francesco tarafından karşılanacağı duyuruldu.
Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birikte böyle bir hayır girişiminde bulunan Papa Francesco, Roma'ya yakın Focene kasabasındaki “La Madonnina” plajının engelli vatandaşlar için hazırlanmasını istedi. Plajın bir yıl süre ile kirasını bankadaki kişisel hesabından ödeyeceği hayır işlerinden sorumlu asistanı Monsenyör Konrad Krajewski tararfından duyuruldu.
“La Madonnina” plajında engelli bireyler için her türlü konfor sağlanacak. Maaşlı personel dışında gönüllülerin de hizmet vereceği plajda donanımlı sağlık merkezi, soyunma odaları, duş, restoran, oyun alanı, dinlenme salonu da bulunmakta. Plajdan engelli bireylerin aileleri de faydalanabilecek.
Papa Francesco'nun Focene özürlüler plajinı kiralama bedeli açıklanmadı ancak Vatikan'ın maddi bir katkıda bulunmadığı öğrenildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Almanya'da yeni kabine belli oldu... İsimler netleşti: 8'i kadın 17 bakan!
Mikroplastikler her yerde: Okyanusların tüm katmanlarında bulundu!
Bir dönemin sonu: Warren Buffett “zamanı geldi” diyerek duyurdu: Yerine gelecek olan isim kim?
Putin'in İktidarda 25. Yılı: Belgesel İçin Kremlin'in Kapıları Açıldı! 'Halefinin Kim Olacağı' Sorusunu Cevapladı…
Tehdit mi, temenni mi? Putin: Umarım nükleer silaha gerek kalmaz