Prostat kanserine yakalanmıştı: ABD Savunma Bakanı Austin görevine dönüyor

Aralık ayında prostat kanseri ameliyatı olan Savunma Bakanı Lloyd Austin’in görevine döneceği açıklandı.
ABD Savunma Bakanı Austin, bir ayı aşkın süredir uzak kaldığı Savunma Bakanlığı’na geri dönüyor. Aralık ayında prostat kanseri ameliyatı olan Austin’in Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi'ndeki doktorları dün yaptıkları açıklamada, iyileşme sürecinin iyi gittiğini duyurarak, “Bakan Austin’in prostat kanseri erken ve etkili bir şekilde tedavi edildi” denildi.
ABD Savunma Bakanlığı’ndan bir yetkili ise, Austin’in pazartesi günü görevine döneceğini belirtti.
15 OCAK'TA TABURCU OLDU
ABD’li Bakan Austin, prostat kanseri tedavisi için geçtiğimiz yıl 22 Aralık’ta ameliyat olmuştu. Austin, 1 Ocak'ta ise, “şiddetli karın, kalça ve bacak ağrısı ile mide bulantısı dahil” farklı komplikasyonlar nedeniyle yeniden hastaneye yatırılmış ve idrar yolu enfeksiyonu geçirdiği tespit edilmişti. İki hafta boyunca hastanede kalan Austin, tedavisinin ardından 15 Ocak’ta taburcu olmuştu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... İran'dan füze salvosu! Adım adım "Sadık Vaad 3"
Hindistan’daki uçak kazasında son durum: Modi enkazı gezdi
10 soruda İsrail'in İran'a saldırısı: Neler yaşandı ve neler olacak?
Facianın ardından! Dünya korku içinde izledi
HİNDİSTAN UÇAK KAZASI: Hindistan'da Düşen Uçak Hangi Firmaya Ait? Hindistan Yolcu Uçağında Kaç Kişi Vardı? Ölü Yaralı Sayısı Kaç? Hindistan Uçak Kazasında Yolcuların Uyrukları Belli Oldu!